abhero

Verzekerd van de informatie die je nodig hebt om zelf te zorgen voor gezonde financiën.

Op financieel en fiscaal vlak kun je steeds meer zaken zelf regelen. Daarmee kun je veel besparen. We helpen je graag bij het maken van slimme keuzes en beperken van risico's. 

Lunch-kennissessie op 30 november 2019

Op zaterdagochtend 30 november 2019 organiseert Abflipse.nl in De Muzenhof in Ermelo voor haar relaties een lunch-kennissessie met als titel 'Leuk is anders! òf Is anders leuk?'
Aanvang is 10.30 uur, ontvangst vanaf 10.15 uur.
Aanmelden kan per e-mail aan Erika op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een aantal interessante financiële onderwerpen wordt besproken in een informele setting.

Er is altijd wel een onderwerp bij wat ook voor jou interessant is. Zo gaan we het o.a. hebben over de stand van zaken m.b.t. de economie, over het desastreuze beleid van de centrale banken (ECB), over het nieuwe abnormaal (sparen is dom en lenen is slim) en over negatieve rente. Wat betekent dit alles voor je spaargeld, je pensioen èn voor je hypotheek. Over cash geld, goud en (toch) beleggen. Over rentenieren zonder rente. Over extra aflossen ja of nee, over het testament en levenstestament. Over wijzigingen in het zorgstelsel en de premies voor 2020. Over de fiscale wijzigingen voor 2020.

En er is zoals altijd volop gelegenheid om je vragen te stellen of ideeën aan te dragen.
We sluiten af met een heerlijk lunchbuffet. Dat alleen is al de moeite waard om te komen!

De sessie èn de lunch zijn gratis voor abonnementsrelaties van Abflipse.nl. Introducés zijn welkom tegen betaling van € 10 p.p.
Overige belangstellenden betalen € 20 p.p.


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Fiscaal adviseur - Contrair toekomstdenker - Macro- en micro-econoom - Spreker & Columnist - Claimexpert