abhero

Persoonlijke begeleiding 
voor een gezonde financiële huishouding

U kunt steeds meer zaken op financieel, fiscaal en juridisch vlak zelf regelen en heeft daarbij soms alleen maar een beetje hulp of een verwijzing in de goede richting nodig.

Daarmee kunt u veel besparen!

Alternatieven voor sparen zonder rente – Strategisch Kompas – peilen draagvlak en behoefte

Op je spaargeld krijg je van de bank nog nauwelijks rente. De kans bestaat zelfs dat je op termijn moet gaan betalen om je spaargeld te parkeren! Veel spaarders willen daarom gaan beleggen. Het ontbreken van vertrouwen in de beleggingsmarkt en haar aanbieders en zorgen over het monetaire systeem en de veel te hoge schulden, zijn voor ons aanleiding om het roer om te gooien en af te stappen van de traditionele manier van beleggen.

Op dit moment onderzoeken wij de belangstelling voor en haarbaarheid van het oprichten van een platform voor het delen van de kennis en ervaring die Ab Flipse in de afgelopen decennia heeft opgebouwd en van zijn visie op de ontwikkelingen op monetair gebied. We houden rekening met de bekende valkuilen van beleggen als: hoge kosten, lastige timing, tijdsinvestering, slechte nachtrust en negatieve fiscale consequenties.

Ons platform ‘Strategisch Kompas’ richt zich specifiek op spaarders en beleggers die kritisch zijn naar wat er in Europa gebeurt en in staat zijn om te anticiperen op de ontwikkelingen. Wij onderhouden contacten met een aantal beleggingsexperts die hun strategie volledig afstemmen op de ingrijpende politieke, maatschappelijke en monetaire ontwikkelingen en de gevolgen daarvan op korte en langere termijn op waarde kunnen schatten. Deze ervaren experts behoren tot de absolute minderheid; hun strategie is contrair en hun intentie is om geld te verdienen bij een goed beursklimaat, maar ook te kunnen profiteren van een slecht beursklimaat of een crash.

De informatie van deze experts is voor individuele beleggers niet of nauwelijks toegankelijk, niet overzichtelijk en niet eenvoudig toepasbaar. Wij volgen de strategieën en aanbevelingen en zijn voornemens om deze informatie in combinatie met de kennis, ervaring en visie van Ab Flipse in praktisch toepasbare tips te delen via ‘Strategisch Kompas’. Een goed voorbeeld is een tip die Ab Flipse in 2018 gaf aan een aantal beleggers om zich meer te gaan focussen op grondstoffen, in het bijzonder op palladium. In 2019 steeg de prijs van palladium met 54% en sinds begin dit jaar nog eens met 30%!

Binnenkort organiseren we een brainstormsessie om het draagvlak voor ons initiatief te peilen. Tijdens de brainstormsessie ontvang je achtergrondinformatie, delen we onze gedachten over het op te zetten kennis- en informatieplatform en geven we inzicht in de voorgenomen strategie onder de noemer ‘Strategisch Kompas’. Ook hoor je wat de kosten en mogelijkheden zijn.
Alleen bij voldoende belangstelling zal de lancering van het platform doorgang kunnen vinden. Je kunt ons helpen door geïnteresseerden aan te dragen. Zij moeten natuurlijk wel in onze ‘contraire’ strategie geloven!

Heb je interesse? Meld je per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We houden je dan van de ontwikkelingen en de datum van de brainstormsessie op de hoogte! Heb je je belangstelling al kenbaar gemaakt, dan hoef je natuurlijk niet weer te reageren.


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Fiscaal adviseur - Contrair toekomstdenker - Micro-econoom - Spreker & Columnist - Claimexpert