abhero

Verzekerd van de informatie die je nodig hebt om zelf te zorgen voor gezonde financiën.

Op financieel en fiscaal vlak kun je steeds meer zaken zelf regelen.
Daarmee kun je veel besparen.
We helpen je graag bij het maken van slimme keuzes en beperken van risico's. 

Corona-virus III: Lock-down, maar we blijven bereikbaar!

Informatie uit de nieuwsbrief aan onze relaties d.d. 17-03-2020:

De impact van het Corona-virus op de samenleving is enorm. Scholen zijn gesloten, veel bedrijven liggen stil, werknemers werken zoveel mogelijk thuis, ZZP-ers lopen opdrachten mis. Medewerkers in de gezondheidszorg staan paraat, werknemers van supermarkten draaien overuren ....

 

Maar het lijkt ook een soort 'reset', een 'pas op de plaats'. Mensen zoeken online contact met elkaar, bieden hun hulp aan ouderen en zieken aan, er ontstaan allerlei nieuwe initiatieven zoals restaurants die afhaalmaaltijden gaan aanbieden of hun voorraad via een supermarkt verkopen, kerken die online diensten houden en partijen die een nationale dag van gebed organiseren.

Hieronder aandacht voor een aantal praktische zaken:

  • In verband met het Corona-virus is ons kantoor vanaf heden 'lockdown'
  • alle afspraken op ons kantoor komen te vervallen; deze worden zoveel mogelijk omgezet in belafspraken
  • ook de gemaakte afspraken voor onze 'Belastingdagen' worden omgezet in belafspraken. Als je een afspraak had staan, heb je hierover een afzonderlijke e-mail ontvangen. Heb je nog geen afspraak gemaakt maar wil je alsnog je aangifte door ons laten verzorgen, stuur de machtigingscodes over 2019 dan per e-mail naar ons kantoor. Je wordt geïnformeerd over de behandeling van je aangifte.
  • we houden je via deze nieuwsbrief op de hoogte van de economische en financiële consequenties van deze pandemie

Wij blijven per e-mail en telefoon bereikbaar. Twijfel niet om ons te bellen of mailen als je een vraag hebt of even iets wilt bespreken. Juist nu kan daar behoefte aan zijn!
In de Telegraaf van 14 maart jl. lazen we al dat mensen in crisissituaties als deze weer meer behoefte krijgen aan contact met hun adviseur. Het artikel daarover kun je hier nalezen.

Voor nu: Veel sterkte in deze heftige situatie, pas goed op jezelf en je naasten en zie naar de ander om!


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Fiscaal adviseur - Contrair toekomstdenker - Macro- en micro-econoom - Spreker & Columnist - Claimexpert