abhero

Persoonlijke begeleiding 
voor een gezonde financiële huishouding

U kunt steeds meer zaken op financieel, fiscaal en juridisch vlak zelf regelen en heeft daarbij soms alleen maar een beetje hulp of een verwijzing in de goede richting nodig.

Daarmee kunt u veel besparen!

Nieuwe datum kennissessie over beschermen van je vermogen en de waarde van geld

De kennissessie die gepland stond voor dinsdag 12 december jl. werd door de weersomstandigheden geannuleerd. Deze staat nu gepland voor donderdag 21 december 2017 om 19.30 uur !

In Congrescentrum De Pijler in Lelystad zal Ab op zijn bekende wijze de geïnteresseerden bijpraten over het beschermen en vermeerderen van spaargeld en vermogen. Dat is onder de huidige economische en fiscale omstandigheden en met de plannen die ons allemaal te wachten staan een absolute must!

Ook word je bijgepraat over de dreiging van een crash van het financiële systeem. O.a. Goldman Sachs, de grootste investeringsbank van de VS, en Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank, hebben de afgelopen week gewaarschuwd voor dit risico. Er zou 88% kans zijn dat dit binnen 2 jaar gebeurt! Maar wat betekent dit voor jou persoonlijk en voor je financiële situatie? Het is erg belangrijk om van de kansen en bedreigingen op de hoogte te zijn en eventueel voorzorgsmaatregelen te nemen.

Dus: laat je niet verrassen en kom naar de kennissessie op 21 december a.s.

Aanmelden is mogelijk door een email te sturen aan Erika op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De avond is GRATIS toegankelijk. Wel wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Leger des Heils, Lelystad.


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Fiscaal adviseur - Contrair toekomstdenker - Micro-econoom - Spreker & Columnist - Claimexpert