abhero

Persoonlijke begeleiding 
voor een gezonde financiële huishouding

U kunt steeds meer zaken op financieel, fiscaal en juridisch vlak zelf regelen en heeft daarbij soms alleen maar een beetje hulp of een verwijzing in de goede richting nodig.

Daarmee kunt u veel besparen!

Belastingdagen 2018 goed verlopen

De vele dagen die de afgelopen weken werden vrijgehouden om voor onze relaties de aangifte Inkomstenbelasting over 2017 te verzorgen zijn bijzonder goed verlopen.
Er was voor iedereen voldoende tijd gereserveerd om alle belangrijke zaken door te nemen. De aangifte werd besproken en verzonden. Voor veel mensen was er een leuk bericht van een aardige teruggaaf aan betaalde belasting. Er werd bijgepraat over financiën en over privé-aangelegenheden. Het was nuttig, betekenisvol en vaak ook heel gezellig. 
De bezoekers werden ontvangen met koffie of thee en een koekje of paaseitje en gingen na het verzorgen van hun aangifte met een tevreden gevoel de deur weer uit.

Voor ons was het een bijzonder drukke periode. We zijn blij dat we weer veel mensen met deze klus konden helpen en hen konden bijpraten over alles wat op financieel vlak belangrijk is. 

belastingaangifte2

Nu is er weer tijd voor andere zaken. Dus wil je een vraag aan ons voorleggen? Wil je een afspraak maken voor een consult? Of toch nog op het laatste moment iets over je belastingaangifte vragen? Neem dan contact met ons op!


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Fiscaal adviseur - Contrair toekomstdenker - Micro-econoom - Spreker & Columnist - Claimexpert