abhero

Persoonlijke begeleiding 
voor een gezonde financiƫle huishouding

U kunt steeds meer zaken op financieel, fiscaal en juridisch vlak zelf regelen en heeft daarbij soms alleen maar een beetje hulp of een verwijzing in de goede richting nodig.

Daarmee kunt u veel besparen!

Geslaagde kennissessie over hypotheken bij Omroep Flevoland

Dinsdag 29 mei jl. werd door ons in samenwerking met Omroep Flevoland een kennissessie over hypotheken georganiseerd. 
De avond is  bijzonder goed verlopen: een goed gevulde zaal, informeel maar toch professioneel van opzet, een mooie entourage bij de omroep en alle ruimte voor de aanwezigen om vragen te stellen en opmerkingen te maken.

Kennissessie hyp 290518I2I
De avond leverde enthousiaste reacties op. Spreker Ab Flipse en de aanwezige hypotheekspecialist Jeroen Wolfsen van MoneyWise wisselden elkaar af bij het delen van informatie en kennis over hypotheken. De bezoekers werden bij de omroep gastvrij ontvangen en maakten van de gelegenheid gebruik om het gebouw en de studio waarin Ab Flipse wekelijks zijn medewerking verleent aan een programma over financiĆ«le zaken te bezichtigen. 

Omdat de beslissingen die je neemt op financieel gebied vaak verstrekkende gevolgen hebben voor je persoonlijke situatie, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn en je eventueel door een deskundige te laten begeleiden.


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Fiscaal adviseur - Contrair toekomstdenker - Micro-econoom - Spreker & Columnist - Claimexpert