Dienstverlening

Er is vaak maar een klein beetje hulp of een verwijzing in de goede richting nodig om slimme keuzes te maken en risico's te beperken. Wij delen graag onze visie, kennis, ideeën en ervaring. Hieronder lees je op welke manieren je hiervan gebruik kunt maken.

 • Persoonlijk consult tegen een vast tarief 
  Het is mogelijk om op basis van een persoonlijk consult van onze kennis en ervaring gebruik te maken. Dat kan bij ons op kantoor of telefonisch. Tegen een vast tarief kun je zonder verdere verplichtingen al je vragen op economisch, financieel en fiscaal gebied aan Ab Flipse voorleggen. Hij vormt zich een beeld van jouw situatie en geeft zijn visie, mening en advies. Met de tips en handvatten die je krijgt kun je daarna zelf aan de slag of je kunt vooraf bepaalde specifieke werkzaamheden door ons laten uitvoeren tegen ons uurtarief. Met een abonnement op ons Financieel Kompas (zie hieronder) krijg je korting op het tarief voor een consult èn korting op ons uurtarief voor eventuele vervolgwerkzaamheden.
 • Het afsluiten van een abonnement op ons Financieel Kompas
  Wil je frequent op de hoogte worden gehouden van micro- en macro-economische ontwikkelingen en interessante financiële en fiscale onderwerpen? Voor nog geen euro per dag verzeker jij je met een abonnement op ons Financieel Kompas van de informatie die je nodig hebt om zelf te zorgen voor een gezonde financiële huishouding. Wij voorzien je van begrijpelijke informatie over wat belangrijk is en waar je op moet letten. Je kunt tegen een gereduceerd tarief met je vragen op financieel en fiscaal vlak bij ons terecht. Je krijgt voorrang bij de behandeling van je vraagstukken; onze tijd is beperkt, dus we kunnen helaas niet iedereen van dienst zijn. Ook mag je gratis deelnemen aan een jaarlijks door ons georganiseerd congres over financiële onderwerpen. De complete inhoud van het Financieel Kompas lees je hieronder.

Inhoud Financieel Kompas:

 • Toezending email-nieuwsbrief met informatie over financieel-economische onderwerpen en ontwikkelingen en onze visie hierop (minimaal 20 keer per jaar)
 • Voorrang op onze dienstverlening bij de behandeling van je vraagstukken
 • Gratis bijwonen van een jaarlijkse congres over financiële zaken
 • Korting op een persoonlijk consult
 • Korting op het tarief voor advieswerkzaamheden
 • Korting op het tarief voor het verzorgen van je aangifte Inkomstenbelasting
 • Doorverwijzing naar een deskundige en betrouwbare specialist indien nodig
 • Signaleren van (claim)mogelijkheden en doorverwijzing naar belangen-/claimorganisaties die misstanden op consumentengebied bestrijden

Een brochure over Financieel Kompas vind je hier.
Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Ons privacystatement vind je hier.

Voor meer informatie, tarieven, het opvragen van een aanvraagformulier voor Financieel Kompas of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met onze office-manager Erika van Ramselaar. Haar gegevens vind je op de pagina contact.


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Claimexpert - Spreker & Columnist - Woordvoerder