Dienstverlening

Via zijn academy en in consultafspraken deelt Ab informatie over financiële zaken en zijn visie op de toekomst. Zijn informatie is gebaseerd op 35 jaar feitenonderzoek en praktijkervaring, en een grote kennis van geschiedenis en geopolitiek. Ab heeft een scherpe en vooruitziende blik op mondiale ontwikkelingen. Elders op deze website vind je blogs en publiciteit, en kun je recensies lezen van mensen die recent ons kantoor bezochten.

ACADEMY
In de academy delen we via e-learning onmisbare kennis over het beschermen van vrijheid, veiligheid en vermogen en het maken van rendement. Je kunt op momenten dat het jou schikt de verschillende lessen volgen en dit naar keus in één keer of op verschillende kortere momenten doen. Als je een betaalde cursus hebt afgenomen, ontvang je van vervolgcursussen automatisch bericht (mits je het vakje hiervoor bij je aanmelding hebt aangevinkt).
Wil je na het volgen van de basiscursus 'Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld' een afspraak maken voor een consult, dan ontvang je € 100 korting op de consulttarieven.

CONSULT
Wil je persoonlijk met Ab Flipse bespreken wat je in jouw situatie kunt doen, dan kun je een afspraak maken voor een consult. Dit bieden wij aan in twee vormen:

  • Een Zoom-consult, duur maximaal ½ uur - Tarief € 215
    In dit consult kan een beperkt aantal inhoudelijke vragen of specifieke aandachtsgebieden worden behandeld.
  • Een persoonlijk consult bij ons op kantoor, duur maximaal 1½ uur - Tarief € 475
    Tijdens dit consult kun je met Ab sparren over de consequenties van de economische situatie en ontwikkelingen voor jouw financiën. Het is mogelijk om diep op zaken in te gaan en ook vertrouwelijke zaken te bespreken. Met de tips en handvatten die je krijgt kun je daarna direct zelf aan de slag.

Onze consulten zijn éénmalige gesprekken tegen een vast tarief, wederzijds zonder verdere verplichtingen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de eventuele acties die je (mede) naar aanleiding van een consult onderneemt. Je hoeft vooraf geen documenten of informatie aan te leveren.

Geen informatie per e-mail of telefoon
Wij beantwoorden geen inhoudelijke vragen per e-mail of telefoon. Wat in jouw situatie verstandig is, hangt van je persoonlijke situatie en van veel factoren af. Alleen als deze in de overwegingen worden meegenomen, kunnen verantwoorde keuzes worden gemaakt en kan een advies worden gegeven waar wij achter staan.
Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Ons privacystatement vind je hier.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met onze office-manager Erika van Ramselaar. Haar gegevens vind je op de pagina contact.


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Claimexpert - Spreker & Columnist - Woordvoerder - Opiniemaker