Dienstverlening

Door het monitoren van je financiële positie en gezinssituatie, het (tijdig) signaleren van aandachts- en verbeterpunten en door je te voorzien van begrijpelijke informatie over wat belangrijk is en waar je op moet letten, zorgen wij sámen voor een zo gezond mogelijke financiële huishouding.
Wij begeleiden je deskundig en professioneel, maar ook op persoonlijke, informele en ongedwongen wijze. Zo bereiken wij samen het beste resultaat! 

Aan de informatie die wij met onze relaties delen ligt een ervaring, vakkennis en visie van tientallen jaren ten grondslag. Wij hebben in deze jaren een enorme database aan kennis op financieel vlak en inzichten hierin opgebouwd. Onze informatie is voor individuele consumenten toegankelijk op basis van een abonnement bij ons kantoor of door een afspraak te maken voor een consult om ad hoc informatie te ontvangen over een specifiek onderwerp. Hieraan zijn kosten verbonden.

Onze dienstverlening is persoonsgebonden en wat voor jou al dan niet gunstig is, wordt beïnvloed door tal van factoren. Wij brengen deze graag voor je in beeld. Hiervoor is inzicht in- en kennis van de financiële branche noodzakelijk en is de ervaring die wij hierin de afgelopen tientallen jaren hebben opgebouwd onmisbaar.

Onze begeleiding beslaat ondermeer de volgende aandachtsgebieden:

  • toezending van onze email-nieuwsbrief met informatie over financieel-economische ontwikkelingen en onze visie hierop, fiscale informatie en wijzigingen, en concrete spaar- en bespaartips waarmee je direct je voordeel kunt doen
  • opslag van je jaarlijkse aangifte en aangifte Inkomstenbelasting, waarmee je voldoet aan de wettelijke bewaarplicht, en van de meest relevante gegevens en documenten van je financiële situatie
  • mogelijkheid om per email of telefoon je vragen te stellen en overleg te voeren op financieel, fiscaal en economisch gebied
  • juridische helpdesk: een persoonlijk klankbord voor je juridische vragen. Per telefoon of email krijg je op werkdagen direct deskundig, persoonlijk én practisch toepasbaar advies. Dat is een geruststellende gedachte.
  • gratis of met korting bijwonen van bijeenkomsten en kennissessies over financiële zaken
  • het doorverwijzen naar een deskundige en betrouwbare specialist indien nodig. Je kunt hierbij denken aan bijv. een echtscheidingsmediator, jurist, administratiekantoor of accountant.
  • het doorverwijzen naar- of aanmelden bij belangenorganisaties die misstanden op consumentengebied bestrijden

Dit overzicht is geenszins compleet. Wil je weten of wij in jouw specifieke situatie iets voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heldere afspraken
Voor wij voor je aan de slag gaan maken we duidelijke afspraken over de werkzaamheden die voor- of in samenspraak met je uitgevoerd gaan worden en op welke manier wij voor onze werkzaamheden betaald worden. Hiervoor zijn de volgende mogelijkheden: 

  • Eenmalig consult tegen een vast tarief
  • Het afsluiten van een abonnement voor meer structurele begeleiding op financieel en fiscaal gebied. In het abonnement zijn alle punten begrepen die hierboven bij aandachtsgebieden zijn genoemd. De minimale looptijd van het abonnement is één jaar; hierna is het abonnement per maand opzegbaar.

Een brochure over ons abonnement en onze tarieven vind je hier.
Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Ons privacystatement vind je hier.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met onze office-manager Erika van Ramselaar. Haar gegevens vind je op de pagina contact.


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Fiscaal adviseur - Contrair toekomstdenker - Micro-econoom - Spreker & Columnist - Claimexpert