Locatie, visie en verdere activiteiten AbFlipse.nl

ab-flipse-nlcutout

Als medewerkers van AbFlipse.nl werken wij vanuit het kantoor aan de Werfweg op Bedrijventerrein Noordersluis aan de waterkant van Lelystad, in de nabijheid van Bataviastad. Onze lichte en kleinschalige kantoorruimte ademt een relaxte en prettige sfeer, biedt parkeergelegenheid direct voor de deur en de mogelijkheid om bij mooi weer ook buiten op een 'luchtige' manier financiële- en andere zaken te bespreken.

Wij streven naar financieel bewustzijn voor iedere Nederlander en willen uw financieel welzijn bevorderen door het bieden van overzicht, inzicht en kennis.

Naamgever en eigenaar van het bedrijf is Ab Flipse. Ab is in 1955 geboren in Middelburg. Tot 1987 is hij werkzaam geweest bij defensie en van 1987 tot 1993 bij een grote bank-verzekeraar. Vanaf 1993 heeft hij directiefuncties bekleed bij diverse intermediairbedrijven en was hij directeur van SmartOffice. Dit bedrijf begeleidde intermediairs naar het nieuwe werken.

Claimexpertise

Naast deze werkzaamheden is Ab o.a. sinds een aantal jaren voorzitter van de Vereniging Woekerpolis (www.woekerpolis.nl).
De Vereniging Woekerpolis behartigt de belangen van gedupeerden met een woekerpolis. Het belangrijkste wapen van de vereniging is het voeren van collectieve procedures. Deze zijn echter zeer kostbaar. Voor individuele gedupeerden is het financieel vaak niet haalbaar om zelf een procedure te voeren. Vanuit de vereniging gaat Ab samen met de gedupeerden op dit vlak de strijd aan tegen de verzekeraars.
Vanuit zijn diverse functies heeft Ab veelvuldig contact met de media, is hij te gast in tv- of radioprogramma's en geeft uitleg en informatie aan journalisten en redacties.
De afgelopen jaren heeft Ab op claimgebied veel ervaring opgedaan en heeft hij diverse wegen weten te bewandelen om zijn doel te bereiken.

Ab in de media

Sinds 2007 is Ab wekelijks gastpresentator in een radioprogramma over financiële zaken op Omroep Flevoland. Hij geeft lezingen, publiceert en deelt zijn mening en visie via social media.

Ab staat bekend om zijn visie op- en vroegtijdige signalering van trends en ontwikkelingen in de financiële branche, zijn grote rechtvaardigheidsgevoel en doorzettingsvermogen, en is een groot voorstander van het vergroten van de zelfredzaamheid van de consument, met name op financieel gebied.


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Fiscaal adviseur - Contrair toekomstdenker - Micro-econoom - Spreker & Columnist - Claimexpert