abhero

Verzekerd van de informatie die je nodig hebt om zelf te zorgen voor gezonde financiën.

Op financieel gebied kun je steeds meer zaken zelf regelen.
We helpen je graag bij het maken van slimme keuzes en beperken van risico's, zodat je staande kunt blijven in deze turbulente tijden. 

Overhandiging pensioenpetitie en uitzending KASSA

Op 27 oktober 2021 overhandigde Ab samen met 2 mede-initiatiefnemers van Samen Voor Een Eerlijk Pensioen de door 41.538 mensen ondertekende petitie voor pensioenindexatie aan leden van de Commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de Tweede Kamer. Zaterdag 30 oktober om 19.07 uur worden deze opnames uitgezonden op NPO1 en zit Ab live in de studio aan tafel.

Dat Ab Flipse een strijder is voor consumentenbelangen hoeven we natuurlijk niet meer te vertellen. Zo maakt hij zich nu o.a. hard voor indexering van de pensioenen. Niet-indexeren van pensioenen betekent 25% koopkrachtverlies. Ondertussen stroomt de pensioenpot met ruim 1.800 miljard euro over, sparen we teveel en krijgen we te weinig en moeten we de kosten dragen maar ontvangen we niet de baten. Dat moet veranderen!

In één van onze nieuwsbrieven van februari dit jaar deelden we veel informatie over het pensioenstelsel en onze bezwaren daartegen en riepen we je op om de petitie Samen Voor Een Eerlijk Pensioen te ondertekenen. Ruim 41.000 mensen gaven daaraan gehoor.

Deze week werd de petitie voor indexatie van de pensioenen overhandigd aan leden van de Commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de Tweede Kamer. Door de aanwezige commissieleden werd veel tijd en aandacht besteed aan de problematiek en ze deden de toezegging er serieus mee aan de slag te gaan.

SVEEP overhandiging petitie

 

Het televisieprogramma KASSA was aanwezig om opnames te maken en heeft over het onderwerp pensioen diverse mensen geïnterviewd. Zaterdag 30 oktober a.s. om 19.07 uur worden deze opnames uitgezonden op NPO1 (https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/in-kassa-waarom-stijgen-miljoenen-pensioenen-niet-mee-met-de-prijzen) en zit Ab live in de studio aan tafel.

Ondertussen is het nog steeds mogelijk om de petitie te ondertekenen. Hoe meer handtekeningen we verzamelen, hoe groter de vuist die we richting de politiek en de pensioenfondsen kunnen maken!


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Claimexpert - Spreker & Columnist - Woordvoerder