Academy

Via onze academy delen we op basis van e-learning onze visie en kennis over het beschermen van de 3 V’s (vrijheid, veiligheid en vermogen). Je kunt op momenten dat het jou schikt de verschillende lessen volgen en dit naar keus in één keer of op verschillende kortere momenten doen. De academy is toegankelijk via deze link.

Basistraining
'Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld 2.0'

SOS2

De voorbereidingen voor het opnemen van 'Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld 2.0' zijn op dit moment in volle gang. Ben jij klaar voor een crisis en heb je maatregelen genomen om je vrijheid, veiligheid en vermogen veilig te stellen? In 'Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld 2.0' delen we naar verwachting vanaf 1 oktober 2023 de meest actuele informatie, maar ook praktische en geldbesparende tips waar je meteen mee aan de slag kunt. De euro wordt onhoudbaar en mogelijkheden om 'uit de euro te stappen' worden steeds meer ingeperkt. Zorg dat je voorloopt op de massa en voorbereid bent op de ellende die op ons af gaat komen! Zodra de nieuwe training gereed is, vind je op deze pagina meer informatie.

Training optiebeleggen
'Rendement zonder zorgen'

Vaak wordt mij gevraagd hoe je in deze financieel en economisch onzekere tijd nog een aantrekkelijk rendement kunt Optietraining RZZ mei 2023
maken op je vermogen. Na maanden van onderzoek en experimenteren ben ik tot de conclusie gekomen dat veel mogelijkheden op dit moment veel risico opleveren en veel tijd kosten.
Handelen in opties kan ook in deze tijd een mooi rendement opleveren zónder veel risico's en zónder dat je er veel tijd aan kwijt bent, mits je een bepaalde strategie volgt die zich inmiddels heeft bewezen. Een methode met weinig risico die je maximaal 60 minuten per jaar kost, maar wel een rendement geeft van 20 tot 30% per jaar!

In de training 'Rendement zonder Zorgen' ontdek je de meest saaie methode om een goed rendement te maken. Met een beperkte inleg kun je al meedoen!
Het aanbod dat aan het einde van de training wordt gedaan is al interessant en rendabel bij een investering vanaf € 9.000. En alle kennis die je in deze cursus opdoet over optiebeleggen is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Gratis e-book 
'Bereid je voor op een crisis'

Je kunt hier het gratis e-book 'Bereid je voor op een crisis' inclusief handige preplijst downloaden. 

De komende tijd zullen in de academy meer trainingen worden opgenomen. Zodra die beschikbaar zijn zal informatie hierover op deze website, op Twitter en op Facebook worden gepubliceerd. Volg ons dus voor de laatste ontwikkelingen!


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Claimexpert - Spreker & Columnist - Woordvoerder - Opiniemaker