abhero

Verzekerd van de informatie die je nodig hebt om zelf te zorgen voor gezonde financiën.

Op financieel gebied kun je steeds meer zaken zelf regelen.
We helpen je graag bij het maken van slimme keuzes en beperken van risico's, zodat je staande kunt blijven in deze turbulente tijden. 

Doorbraak in woekerpolisaffaire!

Eindelijk is er dan een bijzonder positieve uitspraak in het woekerpolisdossier

De Hoge Raad heeft op 11 februari 2022 in de zaak van de Vereniging Woekerpolis.nl een uitspraak gedaan voor woekerpolisgedupeerden.

Het verweer van Nationale Nederlanden dat zij slechts minimale informatie aan klanten hoefde te verstrekken, wordt afgewezen. Het is volgens de Hoge Raad aan de rechter om te beoordelen welke aanvullende informatie aan klanten verstrekt had moeten worden. De zaak zal nu verder worden behandeld door het hof Den Haag. Hier lees je het persbericht van de Vereniging Woekerpolis.nl over deze uitspraak.

Dit is een geweldige uitspraak voor iedereen in Nederland met een woekerpolis. De uitspraak geldt namelijk niet alleen voor Nationale Nederlanden, maar voor alle verzekeraars.

Vanavond om 20.30 uur wordt in Radar op NPO1 (opnieuw) aandacht besteed aan het woekerpolisdossier. Informatie over deze uitzending vind je hier.
Voor deze uitzending zijn vorige week op het kantoor van Woekerpolis.nl opnames gemaakt en interviews afgenomen.

Nog even heel kort samengevat waar het over gaat

Tussen 1980 en 2010 zijn er zo’n 7,2 miljoen beleggingsverzekeringen verkocht aan 4 miljoen huishoudens. De verzekeraars hebben bij de verkoop van deze verzekeringen onvoldoende gewaarschuwd voor de risico's van hun producten en met name voor de hoge kosten die op dit soort producten werden ingehouden.

De Vereniging Woekerpolis.nl is als eerste organisatie in 2013 gestart met het voeren van een procedure tegen Nationale Nederlanden. De daarop volgende jaren werden alle verzekeraars door Woekerpolis.nl gedagvaard. In de loop van de tijd hebben andere claimorganisaties zoals de Stichting Woekerpolisproces en Consumentenbond zich gevoegd bij de procedures van de vereniging, die de leiding heeft in alle procedures.

Woekerpolis.nl vertegenwoordigt honderdduizenden gedupeerden in zaken tegen o.a. NN, ASR, Aegon, Reaal en Achmea.

Ben of ken je iemand met een woekerpolis die nog niet in actie is gekomen? Aanmelden bij de Vereniging Woekerpolis.nl is nog steeds mogelijk en is gratis!

Twijfel je of jouw verzekering een woekerpolis is? Dat kun je hier checken!
Laat deze kans niet liggen.


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Claimexpert - Spreker & Columnist - Woordvoerder - Opiniemaker