abhero

Persoonlijke begeleiding 
voor een gezonde financiële huishouding

U kunt steeds meer zaken op financieel, fiscaal en juridisch vlak zelf regelen en heeft daarbij soms alleen maar een beetje hulp of een verwijzing in de goede richting nodig.

Daarmee kunt u veel besparen!

Je woekerpolis(sen) nu registreren kan geld opleveren

Het lidmaatschap van de Vereniging Woekerpolis is een belangrijke stap om voor compensatie in aanmerking te komen. Maar het is belangrijk om nu ook de gegevens van je polis te registreren.

De meeste van onze relaties met een woekerpolis zijn aangemeld bij de Vereniging Woekerpolis. Hiermee is een belangrijke stap gezet om voor compensatie van je woekerpolis(sen) in aanmerking te komen. Maar er is nog een extra stap nodig, namelijk het registreren van je woekerpolissen in je digitale dossier.
Je zult hierover één dezer dagen een mail van de vereniging met een link voor het aanmelden van je polis(sen) ontvangen. Het is heel belangrijk om dit op korte termijn te doen.

Onlangs heeft de Vereniging Woekerpolis een schikking getroffen met Allianz. De komende maanden wordt voor alle geregistreerde Allianz-polissen (hieronder vallen ook polissen van Zwolsche Algemene, Royal Nederland, Universal Leven en Abbey Leven) het compensatiebedrag uitgerekend en uitgekeerd. Als je polis niet is geregistreerd, krijg je geen vergoeding. Op een later tijdstip alsnog aanspraak maken op het bedrag is via de vereniging niet mogelijk. Ook voor polissen van andere verzekeraars is het belangrijk dat deze goed zijn geregistreerd. De door de vereniging gewonnen procedure tegen Aegon leidt mogelijk binnenkort tot een vergelijkbare compensatieregeling. Hetzelfde geldt voor andere verzekeraars, zodra er een positieve uitspraak van de rechter ligt.
Het is belangrijk dat je in ieder geval de naam van de maatschappij en het liefst ook het polisnummer registreert.

Controleer even of je bent aangemeld met al je polissen. Als je van de Vereniging Woekerpolis geen mail ontvangt, is het verstandig om even met de vereniging contact op te nemen en je aanmelding te checken. De Vereniging Woekerpolis.nl is op werkdagen te bereiken op telefoonnummer 0900- 6 500 500 (45 cpm) en per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Niet of niet op tijd aanmelden kan een gemiste kans betekenen!
Onlangs werd er bijvoorbeeld een akkoord met verzekeraar Allianz bereikt over een compensatie voor woekerpolishouders. Onderdeel van de regeling is dat er zich geen nieuwe gedupeerden meer kunnen aanmelden. Dat betekent dus geen vergoeding als je je polis(sen) te laat registreert. En je wilt toch zeker niet achter het net vissen!


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Fiscaal adviseur - Contrair toekomstdenker - Micro-econoom - Spreker & Columnist - Claimexpert