Overhandiging pensioenpetitie; opnames KASSA en Ab live in uitzending op 30 oktober 2021 om 19.07 uur op NPO1

Op 27 oktober 2021 overhandigde Ab samen met 2 mede-initiatiefnemers van Samen Voor Een Eerlijk Pensioen de door 41.538 mensen ondertekende petitie voor pensioenindexatie aan leden van de Commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de Tweede Kamer. Zaterdag 30 oktober om 19.07 uur worden deze opnames uitgezonden op NPO1 en zit Ab live in de studio aan tafel.

Dat Ab Flipse een strijder is voor consumentenbelangen hoeven we natuurlijk niet meer te vertellen. Zo maakt hij zich nu o.a. hard voor indexering van de pensioenen. Niet-indexeren van pensioenen betekent 25% koopkrachtverlies. Ondertussen stroomt de pensioenpot met ruim 1.800 miljard euro over, sparen we teveel en krijgen we te weinig en moeten we de kosten dragen maar ontvangen we niet de baten. Dat moet veranderen!

In één van onze nieuwsbrieven van februari dit jaar deelden we veel informatie over het pensioenstelsel en onze bezwaren daartegen en riepen we je op om de petitie Samen Voor Een Eerlijk Pensioen te ondertekenen. Ruim 41.000 mensen gaven daaraan gehoor.

Deze week werd de petitie voor indexatie van de pensioenen overhandigd aan leden van de Commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de Tweede Kamer. Door de aanwezige commissieleden werd veel tijd en aandacht besteed aan de problematiek en ze deden de toezegging er serieus mee aan de slag te gaan.

SVEEP overhandiging petitie

 

Het televisieprogramma KASSA was aanwezig om opnames te maken en heeft over het onderwerp pensioen diverse mensen geïnterviewd. Zaterdag 30 oktober a.s. om 19.07 uur worden deze opnames uitgezonden op NPO1 (https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/in-kassa-waarom-stijgen-miljoenen-pensioenen-niet-mee-met-de-prijzen) en zit Ab live in de studio aan tafel.

Ondertussen is het nog steeds mogelijk om de petitie te ondertekenen. Hoe meer handtekeningen we verzamelen, hoe groter de vuist die we richting de politiek en de pensioenfondsen kunnen maken!

Klantenervaring

'Weer hartelijk bedankt voor je tijd, geduld en inzet :-). Nog steeds een zeer goed gevoel erbij dat ik al 20+ jaren een cliënt van je ben !!'
- A.V. te E.

Onze polis is succesvol overgeboekt. Uiteraard vooral mede dank zij jou.
Bedankt en groetjes.
- T & E te E

'Het was zeker een zeer informatief en bovendien ook prettig gesprek, hartelijk dank dat dit op zo’n korte termijn mogelijk was.'
- T.D. te U.

'Ik ben blij dat het allemaal zo voorspoedig verloopt en ik ben blij met jouw bemoeienis hierin.' (red.: Begeleiding beëindiging dienstverband met wederzijds goedvinden en besteden transitievergoeding). 
- J.H. te H.

'Bedankt voor de leuke avond. Hij was weer leerzaam en gezellig.' (red.: Kennissessie Hypotheken bij Omroep Flevoland 29-5-2018)
- E.P. te L.

'Hartelijk dank voor het gastvrije ontvangst en de zeer leerzame Kennissessie' (red.: Kennissessie Hypotheken bij Omroep Flevoland 29-5-2018)
- W.H. te L. 

'Was een fijn en ophelderend gesprek. We gaan altijd weer met een gerust gevoel bij je weg.'
- A.B. te N.

'Naar aanleiding van jullie email over de nieuwsbrieven, kan ik jullie verzekeren dat wij deze zeer aandachtig doorlezen.'
-JvL te D.

Een goed 2018, natuurlijk met de financiële begeleiding vanuit jullie maar ook vooral met de wetenschap dat integriteit en vertrouwen daarin bij jullie voorop staat. Dat maakt de "samenwerking" zo prettig.
- J te N

Vond de avond over pensioen erg interessant. Bedankt! Fijne avond.
R.K. te L.

De kennissessie over pensioen was een geweldige avond. Heldere info. Complimenten voor beide sprekers.
- E.P. te L.

'We waren er weer mooi op tijd bij met het instappen op een langere rentevaste periode voor onze hypotheek. Bedankt Ab'.
- H.H. te H.

'Dank voor de interessante sessie van vanavond. Heb er wat goede aanknopingspunten uit kunnen halen.' 
- J.R. te D.

'Ook nog even via deze weg willen wij u graag bedanken voor de zeer informatieve avond.'
- J.L. te D

Zie hier het resultaat van al jouw adviezen.
Geld alleen maakt niet gelukkig maar je wordt er wel blij van ......(met inmiddels twee studerende kinderen)
- J&M te N

Dank voor het bespreken van ons initiatief in je radio programma. Je doet het goed! Complimenten.
- Rob Dorscheidt, Hoofd contentunit Geld & Gezondheid Consumentenbond

Goed bezig Ab met Nationale Nederlanden en de woekerpolis
- Nico van Koesveld , Onafhankelijk financieel specialist, ondernemer met passie

Ab, mijn restschuld is eindelijk kwijt gescholden, lieve groet en wat ben ik blij dat ik in al die jaren zo’n goede raad heb gekregen.
- Elly Duurkoop, Gepensioneerd onderwijzeres en klant van Ab Flipse

Ab, dit voorzitterschap van de vereniging Woekerpolis.nl gaat je goed af, dat weet ik. Hart voor de zaak en kennis van de materie.
- Frans Loos, Organisator adviseur en communicatieprofessional

Ab, ik vind je opmerking over Kracht (K) is gelijk aan massa (m) x versnelling (a) erg mooi, ook voor mijn volgers op twitter, succes
- Denkend aan Holland


Activiteiten Ab Flipse:
Financieel expert - Claimexpert - Spreker & Columnist - Woordvoerder